Gantvoort in Neede viert 25-jarig bestaan

NEEDE – Hoe omschrijf je een hechte buurt? “Het tegenovergestelde van burenruzie”, lacht één van de bewoners aan de Gantvoort in Neede. De Gantvoort is al vijventwintig jaar een voorbeeld buurt in Berkelland (en voorheen gemeente Neede). Geen trammelant maar gezamenlijk noaberschap. ”We lopen de duur bij elkaar niet plat, maar hebben wel veel voor elkaar over.” Vrijdag, zaterdag en zondag (29, 30 en 31 augustus) vierde de Needse buurt hun 25-jarig bestaan. De straat werd versierd, er was een BBQ en zondagmorgen een ontbijt met alle bewoners (zie foto’s hieronder). Het ontbijt werd door verschillende ondernemers uit het dorp gesponsord. Onder andere Elite, bakkerij Stroet en Ronny Bokdam (de bloemen). Ruim zes families wonen al 25 jaar in de straat. Grijsen, Brouwer, Konings, Siemens, Nijman en Appelboom hebben de buurt zien groeien. “Vandaag sluiten we het pleintjesfeest af. We kunnen niet wachten op het volgende buurtfeest!.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4970]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Gantvoort in Neede viert 25-jarig bestaan”

 1. Hoera het Gantvoort bestaat 25 jaar dit is wel
  een feestje waard.
  Ze begonnen met spelletjes
  Zoals sjoelen en blik gooien en een overheerlijke barbecue.
  Zondag morgen begonnen ze met een ontbijt.
  Er was genoeg voor iedereen.
  ieder huis was wel versierd met slingers, ballonnen
  En borden.
  er stond ook een ooievaar die wad de weg kwijt

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven