Groot onderzoek na straatroof in Borculo

BORCULO – Politie Berkelland is 15 augustus een onderzoek gestart naar de beroving van een 32-jarige vrouw op de Stationsweg in Borculo. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Tegen 18.00 uur parkeert een 32-jarige vrouw uit Geesteren  haar auto op de parkeerplaats aan de Stationsweg om boodschappen te gaan doen. Als zij uit haar auto stapt komen twee jongens op de fiets naar haar toe. Onder bedreiging van een steekwapen wordt zij gedwongen haar portemonnee af te geven. Hierna fietsen de twee jongens weer weg. Beide daders hebben een donkere huidskleur en droegen witte korte broeken. De één droeg een zwart shirt en de andere een rode. Beide reden op een herenfiets.

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Vooral de man die het slachtoffer na de overval om hulp heeft gevraagd is vermoedelijk een belangrijke getuige. Hij wordt verzocht zich te melden. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel M 0800-7000.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Groot onderzoek na straatroof in Borculo”

  1. @ook een Needsen,
    als je het antwoord hebt, weet je dan wie de daders zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

  2. Ook een Needsen

    @Wim, Donkere huidskleur zegt tegenwoordig weinig, als er een bepaald accent kan dat het zoeken wat eenvoudiger maken.
    Vooroordelen zijn snel gemaakt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven