Kerk gaat jam verkopen voor goed doel

NEEDE – Tijdens de jammarkt zal de ZWO commissie van de Protestante Kerk te Neede eigengemaakte jam verkopen. De kraam is te vinden op de Borculoseweg. Vele vrijwilligers hebben in de afgelopen weken fruit geplukt en verwerkt tot overheerlijke jam en bessensap. Verder zijn er courgette-chutney, en sierkalebassen te verkrijgen. Ook een loterij en grabbelton zijn aanwezig. De opbrengst komt ten goede aan het project: Maega Trust in India.

Deze organisatie zet zich sinds 1998 in voor vrouwen en kinderen die als slaven werken in de steengroeves In India. Meaga trust wil dat alle kinderen naar school gaan en ook de opleiding afmaken, en wil de werkomstandigheden voor hen verbeteren.

De opbrengst van deze dag komen ten goede aan dit project. Marjolein Odink: ”Door gebruik te maken van ieders talenten proberen we samen het project in India te ondersteunen.” Niet alleen de ZWO commissie is op deze dag namens de Protestante Kerk actief. De Grote Kerk zal tijdens de jammarkt geopend zijn voor zelfgemaakte kaarten en informatie.

De Kerkrentmeesters zijn aanwezig met koffie en vruchtentaart naast de jamkraam op de hoek van de Rapenburg-Borculoseweg. Tot ziens op de jammarkt.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kerk gaat jam verkopen voor goed doel”

  1. Scholing en werkomstandigheden?
    Zou het niet handiger zijn om ze naar de deur van het koninkrijk te leiden?
    Mattheus 23:13
    Mattheus 3:2
    Lucas 17:22

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven