Kermis heeft een toegangsboog + video

EIBERGEN – Stichting Draaimolen heeft het kermisterrein in Eibergen verfraaid. Er is woensdagavond 20 augustus een toegangsboog geplaatst ter hoogte van de ABN AMRO. ”Deze boog moet toegang bieden tot het kermisterrein en het horecagedeelte. We zijn er een tijdje druk mee geweest om hem in elkaar te knutselen”, zegt Walter Leusink. NUB ging ’s avonds even een kijkje nemen (zie video). Het resultaat ziet er prachtig uit! De kermis gaat aanstaande vrijdag van start. Kijk op www.kermiseibergen.nl voor het gehele programma.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kermis heeft een toegangsboog + video”

  1. ik kan dom zijn maar ze zeggen een toegang bord na de kermis maar volgens mij loop je dan na de tent of niet??? want hoe je het nu leest moet lijk als je van af de jumbo komt dat achter het poortje de kermis staat maar wat denk je daar staat de tent

  2. Helemaal gelijk Henk! Het is een toegangsboog tot de horeca. De gemeente wil dat wij duidelijk aangeven waar het horeca terrein begint / stopt en toen hebben wij maar zelf besloten om er wat moois neer te zetten in plaats van kale dranghekken 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven