Meisje (10) aangereden tijdens dropping

BELTRUM – Op de Deventer Kunstweg is maandagavond 11 augustus tegen 22.15 uur een meisje ernstig gewond geraakt. Ze werd door een auto aangereden. Het slachtoffer raakte ernstig gewond. Een traumahelikopter werd ingezet om het meisje van 10 jaar te vervoeren naar het Radboud UMC. De andere kinderen – die meeliepen in de groep – kwamen met de schrik vrij. De gemeente heeft de weg afgezet. De VOA is een tijdje bezig geweest met onderzoek. Het incident gebeurde ter hoogte van de Bruininkdijk.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Meisje (10) aangereden tijdens dropping”

  1. OMG dropping op deventer kunstweg………
    Hoe gevaarlijk!!!
    Daar ben je echt niet zichtbaar, en wordt hard gereden.
    Hopen dat het goed komt met het slachtoffer!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven