Needenaar met pillen slaat op de vlucht

NEEDE – De politie heeft zondagochtend vroeg een 31-jarige automobilist uit Neede aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Daarnaast vonden agenten bij de fouillering van de man 17 XTC pillen. Bij een café in Coevorden zagen surveillerende agenten een auto staan met daarin twee mannen. Het was duidelijk dat de twee onder invloed van alcohol verkeerden. Daarom werd tegen hen gezegd dat ze niet moesten gaan rijden. De twee gaven aan dit niet te gaan doen. Nog geen uur later was de auto wel in beweging gekomen. De beide mannen waren niet ver gekomen en blokkeerden de gehele weg.

Reden om de bestuurder te vragen mee te werken aan blaasproef. De beide inzittenden gingen er volgens rennend vandoor. De 31-jarige bestuurder werd achterhaald en aangehouden. Hij blies later in het politiebureau 465 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Daarnaast vonden agenten tijdens de fouillering 17 XTC pillen in de kleding van man.

De drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. De identiteit van de andere inzittende is nog onbekend.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Needenaar met pillen slaat op de vlucht”

  1. neede gaat nationaal.als het zo doorgaat sidderen ze in het hele land al bij het horen van de naam neede

  2. ’t Is maar goed dat ons dorp zo gunstig bekend staat. Zelfs het beroemdste en populairste koningspaar ter wereld was hier!
    En die paar vervelende dorpsbewoners gaan onze goede naam toch niet verzieken!?

  3. Als je in neede een pilsje drinkt op een bankje krijg je meteen een bon van 97€, logisch dat je dan uitwijkt naar coevorden? get. zwarver gait vanaf z’n bankje op de zuidpool, BRRR

  4. Ze hadden ze meteen al moeten vast zetten
    Niet een waarschuwing .gelukkig is er niks gebeurd
    De soort hoort niet op straat

  5. @Luppo,

    Dat Willem en Max hier zijn geweest heeft alleen een heleboel geld gekost waar we NOOIT iets van terug zien. Oh ja, de plantsoenen zagen er voor even verzorgd uit!!!

  6. Wordt tijd dat de politie is een keer die drugs dealers,op pakken, ze verplaatsen zich gewoon naar een ander huis en de handel gaat lekker verder, de buurtbewoners moeten hier ook op letten,dan zijn ze straks lekker in de bajes,waar ze thuishoren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven