Oecumenische viering tussen de dahlia’s

REKKEN – Zondag 24 augustus is er om 10.00 uur een oecumenische viering in de Rekkense dahliatuin, bij de Piepermolen. Het thema van deze dienst is: Noaberschap (er zijn voor elkaar). Deze viering luidt het begin van het school- en volksfeest in.

Dat vanuit de Rekkense gemeenschap de belangstelling voor deze dienst groot is, blijkt wel uit het feit dat spontaan de medewerking werd toegezegd door het blazersensemble van Crescendo en de koren van beide kerken. De dienst is voorbereid door een commissie vanuit beide kerken en zij verzorgen de liturgie.

Uiteraard zal na afloop de koffie en thee en fris niet ontbreken en kunt u de dahliatuin met 160 verschillende soorten dahlia’s bezichtigen. Mocht het slecht weer zijn dan wijkt de dienst uit naar de R.K. kerk nabij de molen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Oecumenische viering tussen de dahlia’s”

  1. heel goed idee en maar hopen op goed weer
    rekken ga ze door ook met de dahliatuin, onwijs mooi

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven