Officiële opening en open huis bij Alivio

EIBERGEN – Alivio bestaat in september vijf jaar. Dat wordt gevierd met de officiële opening van het nieuwe pand aan de Fabrieksstraat 1 in Eibergen op zondag 7 september is er een feestelijke open dag van 11:00 tot 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Alivio heeft zich in vijf jaar enorm uitgebreid. In de salon van Alivio kunt u genieten van een heerlijke Beauty of Wellness behandeling. Alivio Sport is de specialist in groepslessen en onderscheidt zich door sportiviteit, sfeer en een goede begeleiding. Deze groepslessen kunt u niet alleen in Eibergen volgen, maar ook in Groenlo, Borculo, Sint Isidorushoeve en Lichtenvoorde. Het nieuwe pand aan de Fabrieksstraat zal onder anderen ook gebuikt gaan worden als partycentrum / zaalverhuur voor feesten en partijen. Kortom: Alivio is van alle markten thuis.

Alivio Sport blijft altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van fitness en zet nieuwe groepslessen op de kaart. Voorbeelden hiervan zijn Kangoo Power, waarmee Alivio als eerste in Nederland startte. De nieuwste groepslessen X-Power & Circuit training starten in september. Op www.alivio.nu staat het gehele aanbod van Alivio. Tijdens de open dag kunt u ook met deze nieuwe sporten kennis maken.

De open dag vindt plaats aan de Fabrieksstraat 1 in Eibergen. Voordat Alivio het pand huurde heeft het ruim vijf jaar leeggestaan. Het pand is compleet verbouwd en vernieuwd en heeft nu een moderne en nette uitstraling gekregen. Komt u het ook bekijken?

Zondag 7 september zijn er van 11:00 tot 17:00 uur allerlei groepsles-demonstraties. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten onder andere staat er een springkussen, de kinderen kunnen zich laten schminken en ze kunnen deelnemen aan de speciale Bootcamp Kids les! Natuurlijk ontbreekt een aantrekkelijke openingsactie voor het sporten bij Alivio niet.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Alivio. Tel. 06-22643222 of kijk op de website www.alivio.nu

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven