Oudestraat krijgt groot Frans kunswerk!

NEEDE – De dorpsverfraaiing gaat maar door in Neede. Mans Koster gaat één van zijn panden verfraaien met een groot Frans kunstwerk (zie video). ”Na de herinrichting van de Oudestraat , waaronder de sloop van het pand van Niessink, is de zijkant van dit gebouw een markant punt geworden. Sindsdien is dit een akelige muur, ik stoor me hier al een tijdje aan. Daarom gaan we een muurschildering aanbrengen. Zoals je ze in Frankrijk en België ook ziet”, zegt Mans Koster. Op dit moment wordt de muur van de voormalige slagerij schoongemaakt. Binnenkort gaat stucadoorsbedrijf Olminkhof de boel aansmeren. Daarna kan kunstenaar Harrie Stortelder (Hasto) zich uitleven. ”Hoe het eruit komt te zien? Natuurlijk moet er een oude Citroën op komen te staan. De rest is natuurlijk een verrassing.” Mans wil het kunstwerk aanbieden aan Neede. “Ik woon in september 50 jaar in het dorp, dit leek me wel een leuk cadeau.”

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Oudestraat krijgt groot Frans kunswerk!”

  1. Mans is goed bezig? Laat hij maar eerst de huur van die panden omlaag gooien. Het is puur eigen belang dat hij dit doet. Als er niks gebeurd worden zijn panden ook niet verhuurd. Mans is ook 1 van de redenen dat de halve winkelstraat leeg staat.

  2. Wat heeft Neede met Frankrijk?
    Iets over Neede was beter geweest
    Of vervalt dan de subsidie

  3. Mans zou een leuk pleintje van de doorbraak maken. Het werd een afzichtelijke puinhoop. Mans kan er beter een keer een fatsoenlijke stedebouwkundige bijhalen. Maar ja, dat kost geld…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven