Plattegronden gemeente weer up-to-date

EIBERGEN – Deze week zijn de kunststof plattegronden vernieuwd op prominente locaties binnen de gemeente Berkelland. Ook online is de gemeente Berkelland in kaart gebracht op www.gemeentewijzer.nl. Inwoners vinden hier evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen uit hun eigen gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is.

Inwoners dragen zelf bij door het gratis toevoegen van evenementen en informatie van hun eigen vereniging of lokale instelling op het gebied van onderwijs, gezondheid, sport en cultuur. Evert Top, directeur:  “Wij verwachten dat Gemeentewijzer.nl de lokale woonomgeving leefbaarder maakt. Door de interactiviteit wordt de betrokkenheid in de eigen buurt bevorderd. Het is een website gemaakt voor en door de lokale bevolking.”

Gemeentewijzer is een multimediale en interactieve dienstverlener. Naast haar interactief platform zijn zij exploitant van kunststof plattegronden met daarbij geplaatste advertenties.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Plattegronden gemeente weer up-to-date”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven