SEN bouwt aan nieuwe entreepoorten!

NEEDE – SEN (Stichting Evenementen Neede) investeert dit jaar flink in de uitstraling van het zomerfeest. Op dit moment zijn de vrijwilligers druk bezig met de bouw van twee grote entreepoorten (zie foto’s en video). De poorten – die opgebouwd worden aan de Oranjelaan – zijn voorzien van prachtige banners. Aan de voorkant ‘welkom’ en aan de achterkant ’tot sens’! Toepasselijker kan het niet.. De entreepoorten zijn ontworpen door Sander Hogemans uit Neede. ”We hebben ons extra werk op de hals gehaald”, zegt voorzitter Bas van Hardeveld met een lachend gezicht. Daarom moeten we eerder starten met de opbouw van het feestterrein. We hebben een groep met goede vrijwilligers. Dus het gaat hartstikke goed.” De voorzitter heeft nog een nieuwtje. Er komt een omheind terreintje waar mensen naar buiten mogen met hun drankje. Iets nieuws tijdens de SEN-zomerfeesten. Aanstaande zondag starten de activiteiten op het koepelterrein. Het Berkelkapel uit Haarlo mag om 14.00 uur aftrappen. Het hele programma op www.sen76.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4935]

 

Deel dit artikel:

4 gedachten over “SEN bouwt aan nieuwe entreepoorten!”

 1. Waarom moet er op vrijdagavond 15 augustus al van die …muziek uit die tent komen!!!
  Uut die pröttel!!

  Vanaf 17 augustus hebben jullie pas ontheffing

 2. Ook een Needsen

  Sommige lui hebben ook altijd wat te zeiken.
  Er was vrijdagavond ook feest bij de Ruif.
  Wat maakt het dan uit dat er ook wat muziek uit de sentent komt.
  Wees blij dat er nog mensen zijn die dat vrijwillig doen.
  Laat ze dan nog even rustig genieten.
  Volgende week zijn ze zelf te druk voor een ander.

  Zucht. .. Zo moe van die vervelende poepers.

 3. Henk je hebt gelijk.
  Dit is geen zeiken, regels zijn regels zo voorkom je scheve gezichten wanneer je weet waar je aan toe bent.
  Komt de organisatie ook ten goede, die wil dit ook niet heb ik me laten vertellen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven