Videoreportage oogstdag bij De Heikamp

RUURLO – Afgelopen dinsdag (12 augustus) werd bij de Heikamp in Ruurlo de eerste oogstdag gehouden. De tarwe werd geoogst, er waren diverse demonstraties, en er werd gedanst op klompen. Dit gebeurde onder grote publieke belangstelling. Naast inwoners uit Ruurlo zijn er die dag ook veel toeristen op afgekomen. Onze filmer Ton Kraayenvanger was erbij. Hij maakte een prachtige videoreportage van het gebeuren. Diverse mensen werden geïnterviewd… Waaronder Derk Jan Denneboom, hij vertelt over zijn dorsmolens en de zaken eromheen. Ook Greet van Zijtveld komt aan bod. De pannenkoekenbakster laat zien hoe je de lekkerste pannenkoeken moet bakken. Kortom, het was een feest bij de oogstdag in Ruurlo! “Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren. We hebben veel positieve reacties ontvangen”, zegt ondernemer Bert van Zijtveld.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Videoreportage oogstdag bij De Heikamp”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven