Wijkagent: Zwanensterfte is een raadsel

EIBERGEN – In het buitengebied van Eibergen zijn afgelopen week meerdere dode zwanen aangetroffen. In het gebied rondom de Lintveldseweg zijn er maar liefst zeven gevonden. De politie heeft de zaak in onderzoek. Wijkagent Geertjan Sloots: “De dieren waren in verre staat van ontbinding daarom is moeilijk te achterhalen wat de doodsoorzaak is.” BOA’s en mensen van het waterschap hebben de dode dieren aangetroffen en dit doorgeven aan politie Berkelland. Wijkagent Geertjan Sloots tast op dit moment in het duister naar de oorzaak. Hij wil graag in contact komen met getuigen of mensen die meer weten over de zwanensterfte in zijn wijk. Bel voor tips naar 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wijkagent: Zwanensterfte is een raadsel”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven