Wim Bruil werkt veertig jaar bij de Rotor!

EIBERGEN – Hij heeft het bedrijf zien groeien van acht naar zeventig medewerkers… Wim Bruil uit Eibergen is sinds de verhuizing van Rotor B.V. van Den Haag naar Eibergen in dienst bij het bedrijf. Op 15 juli 1974 ging hij aan de slag bij Rotor. Recent (25 juli) is het jubileum van Wim gevierd, hij is precies veertig jaar in dienst. Wim is begonnen als monteur. Binnen het bedrijf heeft hij in die jaren flinke promotie gemaakt: hoofd nazorg, hoofd afdeling “grote elektromotoren”, productieleider algemeen, daarnaast nog hoofd facilitaire dienst en op dit moment verkoopmedewerker en hoofd nazorg. Petra Huisjes: ”Wat zijn specialiteit is? Problemen oplossen bij klanten zowel in het binnen- als buitenland.” Rotor is in 1958 opgericht in Den Haag, in 1974 verhuisde het bedrijf naar Eibergen. In het jaar 2010 werd Rotor B.V. overgenomen door het Amerikaanse Regal Beloit Corporation.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wim Bruil werkt veertig jaar bij de Rotor!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven