”Komt Obama zaterdag naar de floriade?”

REKKEN – Stiekem hadden ze er in Rekken op gehoopt, president Barack Obama die zaterdag een bezoekje brengt aan de Rekkense floriade. ”We hebben internationaal bezoek in onze tuin, dat wil zeggen de president van Amerika, meneer Obama staat hier ook. Een prachtige donkere kleur heeft hij. Obama heeft een goeie toekomst in Rekken. Ik denk dat hij misschien wel een keer een vervolg gaat krijgen in het corso van Rekken”, lacht vrijwilliger Henk Bos. Aanstaande zaterdag is Obama te bewonderen tijdens de eerste Rekkense floriade. De Pieperstichting en het Vereniging Rekkens Volksfeest presenteren deze dag (van 10.00 tot 16.00 uur). Mensen kunnen genieten van de bloeiende tuin, in de dahliatuin en rondom de piepermolen zijn verschillende activiteiten, daarnaast zijn er ruim 45 ondernemers uit Rekken die zich presenteren. De vrijwilligers van de tuin zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen (zie video). Bos: “We hopen op veel bezoekers, het weer is volgens de vooruitzichten goed”.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “”Komt Obama zaterdag naar de floriade?””

  1. Johan Rekken heeft 80 ondernemers ingeschreven bij de kvk. Kom zaterdag maar tellen er zijn meer dan 45.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven