”Once apon a time at The Vinkennest!”


EIBERGEN – Onze reporter Roy Nijman heeft oog voor detail. Hij schreef en maakte het volgende: ”Wat is een sportwedstrijd zonder tijd? Helemaal niks, uitslagen kloppen niet, er is geen startmoment, kortom alles loopt in de soep. Johan Wansink (82) uit Eibergen is nog steeds bij de tijd… Hij verzorgt op menig sportevenement de tijd… Zo ook tijdens de Triathlon in Eibergen (sinds 1985 niet meer gehouden in het dorp). Hij kreeg de eer om zaterdag 20 september het startschot te lossen! Dit bericht is ook op Facebook geplaatst,  daar kwamen al heel wat reacties voorbij. Onder andere van Gerard Ruesink: ”Geweldig, nu een strenge winter en Johan kan het startschot ook bij ijswedstrijden op de Ballastput lossen.” Jasper Heming: ”Johan! Bij ASV al een held, maar nu al helemaal!” Henk ter Horst: ”Prachtige movie; titel zou kunnen zijn: ‘once apon a time at The Vinkennest’! En dat ook nog met Ennio Morricone achtige muziek!” Hierboven een impressie van de tijd… Oja, u mag hieronder ook gerust een reactie achter laten! Zet Johan maar in het zonnetje…

Deel dit artikel:

2 gedachten over “”Once apon a time at The Vinkennest!””

  1. Ik weet niet hoe Roy het altijd doet maar hij weet me wel weer te raken met deze video! Prachtig Dit noemen we talent Johan ken ik nog van vroeger. Een man met hart voor sport.

  2. Mooi filmpje! Prachtig met die mist. Johan is zo’n dorpsparel met het hart op de juiste plaats. Als ik hem zie denk ik altijd “dree dartig uut de kante”, alleen insiders kennen dit….een pracht verhaal op zich.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven