Openluchttheater grijpt naast 10.000 euro

EIBERGEN – De teleurstelling was donderdag – tijdens de uitreiking van de VVV Rob de Bes Award – groot bij het bestuur van het openluchttheater in Eibergen. De stichting ging helaas niet met de 10.000 euro naar huis. Punselie Cookie Company uit Gouda won de landelijke verkiezing. Raph Schouten: ”Toch had de bekendmaking in Amersfoort voor ons een positief staartje. Toen de jury een korte omschrijving gaf van de vijf projecten die in de finale stonden, kreeg Eibergen als enige een spontaan applaus van een volle zaal. Daarnaast mochten we een troostbokaal in ontvangst nemen. Via deze weg willen we iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!”

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Openluchttheater grijpt naast 10.000 euro”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven