Organisatie klaar voor ”poolhondendag”

NEEDE – Op de digitale welkomstborden staat het al: Poolhondendag Neede… Veel automobilisten die er langs rijden vragen zich af: ”Wat gaat er gebeuren?” NUB ging daarom poolshoogte nemen bij de organisatie. Marieke Horck en Roy Hassink (snuffelexpress) gaan op zondag 7 september deze poolhondendag op poten zetten. “Het lijkt me wel leuk om alle honden en baasjes uit Berkelland een keer te treffen. Ik zie tijdens mijn werk veel husky’s en andere poolhonden lopen. Ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal. Tijdens deze meeting kunnen de honden en hun baasje mooi samenkomen. Beide partijen gaan die dag plezier beleven”, grapt Roy. ”Voor de honden is het natuurlijk heel goed. Lekker ravotten met hun eigen rasgenoten”, voegt Marieke toe. Van 13.00 tot 15.00 uur zijn alle poolhonden uit Berkelland welkom op de speelweide aan de Koeweidendijk. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in poolhonden zijn van harte uitgenodigd. ”Als deze hondendag aanslaat dan ga ik meer van zulke meetings organiseren. Zit te denken aan een dag voor windhonden.”

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Organisatie klaar voor ”poolhondendag””

  1. Vind het niet normaal ,die beesten zijn gevaarlijk,en ze schijten daar alles onder, als ze het ook eens opruimen,Laat ze lekker een privé terrein kopen waar ze met die beesten gaan rond hangen,maar zo open en bloot ,nou ik ga er niet meer wandelen.

  2. Wat een goed initiatief!
    Het geheel was goed omheind en alles is keurig verlopen.De honden hebben zich prima vermaakt.
    Prima geregeld wij kijken uit naar de volgende
    Succes!

  3. Het was echt leuk! Zoiets moet vaker worden georganiseerd. Niet oordelen voordat je er bent geweest Wilhelm, beetje jammer

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven