Pikant, groot, en vooral gezellig + foto’s!

BELTRUM – Festunique, een mix van praalwagens, theater en muziek. Ook dit jaar sloeg het evenement goed aan. Zeker 10.000 toeschouwers stonden langs de lijn om de wagens te bekijken. Zundert maakte reclame met een ‘sekswagen’ (maakte veel los in het dorp) maar in Beltrum was het bloemencorso ook pikant… ‘Tatjana Šimić’ schitterde bij de wagen van Losse Flodders. Ze was schaars gekleed… Nieuw dit jaar was de wagen ‘Brood op de plank’. Bakker Marcel Stroet en zijn consorten deelden spacecake uit en zette de boel op stelten (zie foto’s en video). Na afloop werd de wagen voor de tent geplaatst. Daar werden de nodige decibellen geproduceerd, tot groot plezier van de bezoekers. Nu hebben we wel genoeg geschreven… Vaak zeggen foto’s en beelden genoeg. Onze mensen waren in het veld te vinden, Wim Stevenhagen als fotograaf, en Ton Kraayenvanger als filmer, geniet van de beelden!

Eerdere bericht: Eerste foto’s bloemencorso Beltrum

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4983]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Pikant, groot, en vooral gezellig + foto’s!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven