Post Eibergen helpt na tragisch ongeluk

EIBERGEN – Brandweer Eibergen is zondagmiddag 28 september tegen 16.15 uur ook ingezet om hulp te verlenen na het tragische ongeluk in Haaksbergen. Brandweermensen uit Eibergen moesten onder andere helpen met het stabiliseren van de slachtoffers. Dat deden ze samen met de collega’s uit Twente. Ook werden ambulances uit onze regio opgeroepen om te assisteren. Zondagmiddag reed tijdens een evenement – op de parkeerplaats voor de Jumbo –  een monstertruck in op het publiek. Daarbij zijn twee doden en 24 gewonden gevallen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Post Eibergen helpt na tragisch ongeluk”

  1. Dit was een heftig iets maar toch wetend deze mannen een complimnet verdienen het samen werken en proberen zoveel mogelijk mensen slachtoffers te redden dat was een goed werkend team en jullie verdienen een dikke pluim hopend er voor jullie ook mensen zijn om dit te verwerken want het is nogal wat heel veel sterkte om dit te verwerken met z,n allen en nogmaals een dikke pluim verdiend.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven