Asieldier van de week: Merlin

katMerlin is op 8 oktober bij ons binnengekomen. Ze is een vondeling uit Haaksbergen. Ze zoekt nog steeds haar baasje. Helaas heeft die zich nog steeds niet gemeld. Merlin, zo hebben wij haar genoemd, is geschat op een half jaar oud. Ze is hartstikke lief en erg nieuwsgierig. Een hele aanhankelijke, speelse puber.  De baas heeft 14 dagen de tijd om zich te melden, gebeurt dit niet; gaan wij op zoek naar een nieuwe baas voor deze leukerd. Vrijdags kunt u van 14.00 uur tot 21.00 uur bij ons binnenlopen zonder afspraak. De rest van de dagen maken wij graag een afspraak met u zodat wij tijd vrij kunnen maken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij, en Merlin, zien u graag binnenkort! Tot gauw. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven