Johan Schurink 75 jaar, hele tuin vol bier!

EIBERGEN – Johan Schurink, in het verleden vele tientallen jaren verzorger van het eerste elftal en de A-jeugdselectie van FC Eibergen en Sportclub Eibergen, viert zijn 75-jarige verjaardag. En dat lieten zijn vrienden, ook allen lid van de club, niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Gevolg is dat de tuin en huis van Schurink aan de Beukenlaan nu volstaat met bierkratten, bierflesjes en andere feestartikelen. Reden voor deze actie is mede dat de Eibergenaar jarenlang vrachtwagenchauffeur is geweest en ooit op de Duitse snelweg een complete lading bierkratten verloor …

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Johan Schurink 75 jaar, hele tuin vol bier!”

  1. Proficiat Johan dik verdient en geniet maar lekker.
    Als best betaalde verzorger(dus niet) in deze regio was niets te veel altijd paraat op de plek daar waar nodig geweldig kerel.
    Mede namens ons allen van harte gefeliciteerd .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven