Jolinda’s Hairfashion derde bij verkiezing

NEEDE – Jolinda`s Hairfashion had al de titel behaald van leukste kapsalon van gemeente Berkelland en is nu als 3e geëindigd in de verkiezing van leukste kapsalon van Gelderland. Er werd op 4 categorieën beoordeeld, namelijk: sfeer, service, prijs/kwaliteitsverhoging, en inrichting kapsalon. ”Hiervoor behaalden we op alle vlakken een dikke 9. Wij zijn hier best trots op, want het is wel het oordeel van onze klanten. Bij deze willen wij iedereen hartelijk danken voor jullie stem”, zegt Jolinda Wolters.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jolinda’s Hairfashion derde bij verkiezing”

  1. Hallo Jolinda,

    Gefeliciteerd met het behaalde succes en ga zo door. Dit soort bedrijven willen we graag meer in de buurt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven