Lansink plaatst fietsbeugels in Oudestraat

NEEDE – In de Oudestraat in Neede kan iedereen vanaf nu weer fatsoenlijk zijn fiets parkeren. Lansink uit Saasveld is maandagmorgen 6 oktober begonnen met het plaatsen van moderne fietsaanleunbeugels (zie foto’s). De oude fietsenrekken hebben plaatsgemaakt voor de grijze beugels. In totaal worden er in de straat twaalf parkeerplekken voor fietsers aangebracht. ”De eerste hebben we onder andere geplaatst bij de streekwinkel, Kruidvat, de boekelier en tandarts Wijers. De rest plaatsen we aankomende dagen.” De gemeente Berkelland hoopt dat fietsers ze ook volop gaan gebruiken. De metamorfose van de Oudestraat is nog niet klaar. Alle lantaarnpalen moeten nog overgespoten worden (grijze kleur), de beschermbeugels worden nog teruggeplaatst en op diverse plekken gaan nog bomen en ander groen de grond in. Als alles klaar is dan kan het straatmeubilair in de straat weer jaren vooruit.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5041]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Lansink plaatst fietsbeugels in Oudestraat”

  1. m een domme vroag.moar als je er 2 tegen aanzet is het rek vol.of zie ik dat nu verkeerd

  2. Prachtige kleur die nieuwe dingen. Gemeente berkeland werkt echt aan verbetering, en dat valt te zien.
    Duim omhoog voor de gemeente berkelland.

  3. quote:

    m een domme vroag.moar als je er 2 tegen aanzet is het rek vol.of zie ik dat nu verkeerd
    joop | 07-10-14 | 08:59

    Verwacht je meer volk in Neede dan?

  4. @elvis ligt er natuurlijk aan, hoeveel er nu weer gaan sluiten. Dat grijs word wel mooi, maar loop je vanaf de Marktstraat de ouderstaat, is het een triest aanblik en dan jammerlijk genoeg weet de heer koster het nog meer te verpesten!!!!

  5. Als ze de auto, ook nog gaan weren uit het winkelcentrum en alleen auto,s toelaten van mensen die slecht ter been zijn.
    Er is parkeerplek genoeg onderandere bij lidl , ah, em-te.

  6. Vandaag het grote schilderij gezien in Neede
    Zou een frans kunstwerk worden met een citroen er op

    Cobra kunstwerk google
    De naam “Cobra” heeft betrekking op de drie hoofdsteden van de landen waaruit de oprichters vandaan kwamen: Copenhagen – Brussel – Amsterdam
    De mensen van Cobra keerden zich vooral tegen elk esthetiserend academisme dat te zeer het intellectualisme benadrukte. Vandaar het voor de hand liggende tegengestelde: vorm, lijn en kleur zijn de weergave van een puur spontane actie waarbij ze niet aarzelden terug te grijpen op de zogenoemde primitieve kunst, kindertekeningen en wat tegenwoordig outsider art wordt genoemd. In deze drie kunstuitingen zagen zij een overeenkomstige spontaniteit vanuit het naïeve karakter, naïefin de zin van ongeschoold, onwetend. De nauwelijks voorbije oorlog had daarbij, bij de meesten, een marxistisch bewustzijn teweeggebracht
    De Cobra-beweging heeft, ondanks het korte bestaan, een grote invloed gehad op de moderne kunst
    De oorspronkelijke Cobra-leden waren:
    uit Denemarken: Asger Jorn
    uit België: Christian Dotremont enJoseph Noiret
    uit Nederland: Karel Appel, Corneille, Constant

  7. ko-bra koster braaksel

    tis maar goed dat er al een kostersteeg in neede is(voetpaadje achter de kerk)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven