Pinautomaat ING opeens foetsie in Neede

NEEDE – Pinners in Neede opgelet, vanaf nu kunt u niet meer pinnen bij boekenhandel Kramer. De pinautomaat is eind deze week weggehaald. ”Zoals op vele plekken in Nederland is door de banken besloten ook deze pinautomaat te ruimen. Vanaf vandaag is deze machine buiten gebruik gesteld”, zo schrijft de bank op een a4tje aan de muur. ING klanten kunnen tijdens openingsuren van de winkel binnen bij het servicepunt nog geld opnemen en storten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5047]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Pinautomaat ING opeens foetsie in Neede”

 1. Touwtjes worden langzaam aangetrokken zodat de balans niet meer in balans is.
  Gaat het straks makkelijker voor de wissel van de “Cattle” (mensen) wanneer de beurs valt.

  Vandaar de “Stock-EXchange.

  Online Etymology Dictionary:
  “Stock”: – “kept in store for constant use”
  ” Cattle”:- Property (in stock)

  Vandaar dat men een batterij wordt genoemd.
  En daarom gaat een slecht batterij de cel in… Komisch toch! 😉

 2. He joop jammer van je reactie maar die persoon in kwestie is helemaal niet hier dus plaats dan ook niet van die domme reactie’s 😉

 3. ing geld automaat is nog niet helemaal uit eibergen verdwenen namelijk bij albert hein staat er nog 1 die is wel geschikt voor alle bank passen van overige banken!

 4. @henk

  vreemde reactie henk.mischien toch maar is vaker in de zaak komen daar.jeroen staat dus wel degelijk achter de balie.mischien wel bij tourbeurt maar hij staat er.

 5. Ben er niet blij mee. En dan met z’n allen naar binnen om te pinnen en dat tijdens openingstijden van de boekhandel…. slechte zaak ( tussen de middag gesloten dus en op maandagmorgen en op zondag………..).

 6. Wij hebben inmiddels een klacht ingediend bij ING. Zij konden niet anders vertelde mij zo’n vrouwelijke hufter. Er moest eenmaal worden bezuinigen. Niet op de beloning voor ING medewerkers, maar door ING geldautomaten te verwijderen.
  Wij hebben inmiddels gekozen voor een vriendelijke bank waar men nog klant is. En hebben de hufterbank ING de rug toe gekeerd.

 7. Ik geloof er niks van ”H” je zult vast en zeker wel rood staan dus dat moet eerst weg zijn voordat je weg kan.

  Ik kan als ING klant ook gewoon bij de RABO of ABN pinnen, en in alle winkels kun je pinnen(behalve bij de chinees in Neede maar daar ga ik gelukkig ook niet meer heen).

 8. Een correct bedrijf zou fatsoen hebben eerst de klanten op hoogte te stellen. Helaas sta ik niet rood, Willem ha ha.
  Met mijn vermogen dat onder de hoede stond bij ING hoefde ik niet mij geen zorgen te maken. Alleen de manier hoe de ING om gaat met klanten is mij TE hufterig. Ik spreek niet over de hoogte van het inkomen van bestuurders. Dat gaat inmiddels ten koste van het rendement.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven