Twee wietplantages opgerold in Neede

NEEDE – Op vrijdag 31 oktober heeft politie Berkelland twee hennepplantages opgerold in Neede. De politie kwam de plantages na onderzoek op het spoor. Zowel in een woning als in een schuur, op verschillende locaties, werden de plantages aangetroffen met geschat ruim tweehonderd planten per woonadres. In verband met het aantreffen van de plantages is dezelfde dag één aanhouding verricht. ”Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten”, aldus de politie. De plantages zijn inmiddels geruimd. De aangetroffen hennepplanten waren oogstrijp en hadden dus een flinke waarde. Een speciale opruimingsdienst en agenten zijn uren bezig geweest met het vernietigen van de wietplanten en het materiaal uit beide kwekerijen. De invallen werden gedaan aan de Rondweg en in de Scheringstraat. In verband met het onderzoek doet de politie geen verdere uitspraken. Binnenkort komt er meer informatie naar buiten.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=5100]

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Twee wietplantages opgerold in Neede”

 1. waarom staat erniet bij welke straat??nu is het gisten inslagstraat kalanderstraat Schoolstraat ergens in die buurt lijkt het mij te zijn.alhoewel hoelang blijft zoiets geheim in ons mooie neede haha

 2. niet echt voor eigengebruik dus,tja dan kun je wel eens flink de sjaak zijn,en goed dat ze gepakt zijn,neede tuig vrij.

 3. Het zijn maar planten, het proces om alcohol te maken is veel ingewikkelder maar wel legaal en dat snap ik nog steeds niet. Het is gewoon een kwestie van gewenning. Ik vind dat wiet moet kunnen, harddrugs natuurlijk niet!

 4. Volslagen nutteloos het oprollen van wietplantages .De politie agent is meer geworden tot tuinier ,Het rooien van plantjes , Kom mensen ga toch echt werk doen.

 5. Dag Needenaren,

  Mooi uitzicht op een paar uurtjes tuinwerk vanaf deze hoek.
  Bosch bewoners dit is pas echt andere koek!!!

 6. Hallo, Jan & Willem,…

  Goeie reacties; Van jullie beiden!

  Het was vrijdag dus SCHERING en INSLAG!

  Ach lieve mensen ga toch KALANDEREN!!!!!!!!!!!

 7. Kom op Jan, denk eens even fatsoenlijk na.

  Nu zeg je dit en morgen ben je boodschappen doen bij de AH. Daar zie je een paar van die snotjongens rijden in een dikke BMW of Mercedes en dan roep je vast: “Die jongens komen nooit eerlijk aan dat geld. De politie zou er eens wat tegen moeten.” Dat is dus bij deze gedaan, door middel van het ROOIEN van plantjes.

  Ik denk ook dat weed in NL gewoon moet mogen, maar dan moet de regering het eerst legaliseren, zodat criminelen er geen bakken met geld meer mee kunnen verdienen. Nu levert het veel te veel op.

 8. Wietplantjes mogen best vernietigd worden is helemaal niet erg ze gebruiken dat spul zelf en agressie en rijden in de auto,.s scheuren beter gezegt ze zijn voor de duivel niet bang en terecht ze die personen oppakken helemaal niks mis mee ze zijn een gevaar op de weg voor de mede weggebruikers en ik vind het een goede actie.

 9. Legaliseren komt eerst!!!

  Houdt de politie eindelijk tijd over voor het echte werk.
  ( met uitzondering van bonnetjes schrijven dan he ) !

 10. wat is er toch aan de hand in neede.doet me zo zeer om het dorp te zien afglijden.vreselijk gewoon.

  ooit trotse needenaar

 11. @Joop, de behoefte in ons dorp is schijnbaar hoog om weed te gebruiken. Word tijd, dat de ouders van de jongeren tussen de 14 en 20 er eens op aan word gesproken door de politie. Ook kunnen we er zelf wel eens wat van zeggen. De behoefte om als hangjeugd te gaan blowen en in andere dorpen is zo groot, dat Neede een mooie uitvalsbasis is geworden. En dan zeggen ze altijd weer Neede, maken jullie maar niet druk bewoners van Eibergen en Borculo, jullie jeugd staat hier ook!!!

 12. Alleen als het illegaal is afgetapt Veenstra! De straf is dat je uit huis wordt geplaatst door de woningbouw en ook niet meer kunt huren bij Prowonen. Ik vind de straf wel hoog, als je mot met je buren hebt en het wordt al fysiek geweld dan duurt het jaren voordat er iemand wordt uitgezet en dan krijgt diegene nog een woning weer ook! Verbouw je een beetje natuurlijke producten en dan ben je alles kwijt….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven