Bacchus kan niet wachten op onthulling

EIBERGEN – Vrijdag 14 november geeft CV Bacchus de aftrap. Het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging Bacchus zal op creatieve wijze gepresenteerd worden aan de zusterverenigingen, overige genodigden, belangstellenden en natuurlijk binnen eigen gelederen.

Het bestuur van CV Bacchus en de residentiehouder zijn in afrondende fase met betrekking tot de voorbereidingen en hebben zich tot dusver nog niet laten verleiden tot onthullende uitspraken aldus de voorzitter. Hierbij wel zeggende dat zelfs binnen bestuurlijke kring een select gezelschap op de hoogte is. In aanloop naar deze onthulling zijn diverse hints vrijgegeven.

Prins Pascal en adjudant Robert hebben het afgelopen jaar hun functie met veel inzet en enthousiasme vorm gegeven. Zij zullen deze avond op ludieke wijze aftreden en ruimte maken voor het nieuwe prinsenpaar. Tevens zal het belteam deze avond een aantal mensen welke op een samengestelde lijst van het nieuwe prinsenpaar staan, op de hoogte brengen en uitnodigen om de hoogwaardigheidsbekleders te kunnen feliciteren.

Na het officiële gedeelte zal de avond tot in de kleine uurtjes worden voortgezet met medewerking van B-Have Drive-In Show. Uiteraard is er gelegenheid het kersverse prinsenpaar te feliciteren en aansluitend wellicht eens te kijken hoe die polonaise ook al weer ging.

CV Bacchus heet een ieder die van een feestje houdt van harte welkom. Aan de toegang zal het niet liggen, de entree is gratis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bacchus kan niet wachten op onthulling”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven