Decemberactie: Ondernemers delen uit!

NEEDE – De gezellige decembermaand is bij uitstek de maand om cadeautjes en boodschappen binnen te halen. De Needse middenstanders hebben weer fantastische aanbiedingen, maar dat niet alleen. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de leden van de Needse Ondernemers Vereniging minimaal één Decemberbon en maakt hiermee kans op één van de 100 schitterende prijzen. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee.

De deelnemende ondernemers hebben met meer dan 100 schitterende prijzen weer een goed gevulde prijzenpot, waarin o.a. een jaar lang elke maand een fleurig boeket, Philips Cappuccino koffiezetapparaat, diverse boodschappenpakketten en vele cadeaubonnen. De actieperiode is in vergelijking met voorgaande jaren met een week verlengd en loopt tot en met 30 december. Nieuw dit jaar is de eindejaartrekking. Hiervoor is een Grundig 40 inch FULL HD LED TV beschikbaar gesteld. De trekkingen zullen plaatsvinden op 4, 23 en 30 december 2014.

Betreffende de koopavond in de sint periode adviseert de OVN haar leden om donderdag 4 december minimaal tot 20 uur en op vrijdag 5 december tot minimaal 18.00 uur geopend te zijn. De exacte openingstijden per winkel en meer informatie over de Decemberactie zijn te vinden op www.needseondernemers.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Decemberactie: Ondernemers delen uit!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven