Flitspaal langs Groenloseweg opgeblazen

EIBERGEN – Onbekenden hebben zaterdagavond rond 23.30 uur de flitspaal langs de Groenloseweg (N18) tussen Eibergen en Groenlo opgeblazen. Op de foto is duidelijk te zien dat er niet veel meer over is van het apparaat. Veel mensen in de omgeving hoorden ’s avonds een harde knal. Maar konden niet thuis brengen waar het vandaan kwam. Maar na onze publicatie op Facebook werd het snel duidelijk. Politie Berkelland heeft de vernieling in onderzoek. Getuigen of mensen die meer weten kunnen zich melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Flitspaal langs Groenloseweg opgeblazen”

  1. haha aaa wat jammer nou daar gaat de bonus van dit jaar.Ze mogen ze allemaal opblazen wat mij betreft!

  2. En wie betaald een nieuwe?? Juist WIJ!!! Belasting geld van ons hard werkende Nederlander… erg jammer… als wij ons aan de regels houden hoeft deze paal er niet eens te staan..

  3. Geld uitgeven doen ze toch wel bij de Politie, je wilt niet weten hoeveel geld daar wel niet zit! Ook al zit mijn belastinggeld in die flitspaal treur ik er niet om..Sterker nog, ik moest er om grinniken .

  4. gas erbij , denkt nu iedereen !!!

    Nadeel nu word er dus steekproefsgewijs gecontroleerd die je niet ziet.

    succes alle bekeuringen worden alleen maar hoger de kosten van de kast moeten wij betalen en door Politie of OM sukkels

  5. @Willem,
    Hoeveel geld zit er bij de politie? Jij schijnt het te weten, dus onderbouw je reactie even, of roep je maar zo wat?
    Ben heel nieuwsgierig…
    Als iedereen zich gewoon aan de snelheid houd is er niets aan de hand.
    Alleen aso’s in het verkeer hebben volgens mij “belang” bij het vernielen van flitspalen….

  6. AA en bij verkeersongelukken met dodelijke afloop , zijn meestal de verkeerde die het ongeluk overleven !

  7. Heel veel geld, een agent zal wel niet super veel loon krijgen omdat er daar best wel veel in de schulden zitten. Daar was toen onderzoek naar geweest, en dat dan de agent sneller corrupt zou worden omdat die schulden heeft. Het wagenpark, de schades die ze dagelijks rijden,de uitrustingen, speciale AT teams etc etc Er wordt meer uitgegeven dan dat er binnenkomt. De Politie zet 50 rechercheurs op de zaak…… klinkt dat bekent ?

    De meeste ongevallen komen door onoplettendheid en menselijke fouten, niet door te hard rijden…

    Als je je naam niet vermeld zul je wel een agentje zijn die gefrustreerd is.

    En Theo, dit gaat over een flitspaal. Jij hebt het over doden, en het liefst heb jij dat de veroorzaker overlijd. Je bent een luguber kereltje, vroeger in de jaren 30 en 40 hadden ze daar een bepaalde naam voor maar laat ik dat maar niet zeggen. Want anders wordt mijn mooie onderbouwde bericht niet geplaatst.

  8. Willem en jij bent een luguber ventje met je verhaal over politie schulden loon 50 rechercheurs.

    Neem van mij aan dat 90% van de dodelijke ongelukken de oorzaak van onbenullig hard jakkeren.

    PS neem laatst nog de snelheid over Deventerkunstweg 165 km , dan ben je toch niet goed bij je hoofd , er fietsen vele kinderen naar Groenlo , en je zult zo`n gek maar tegen komen die het kind ramt .

    wil wedden dat je reageert maar dan tegen vroegere jaren 30 en 40 zelf naar boven haalt.

    trouwens reactie moet alleen mogen boven de 18 +

  9. Praat je me nu na? Ik zeg dat jij luguber bent, en dan zeg jij dat ik luguber ben. We zitten niet meer in de kleuterklas..

    Ik kan van jouw zinnen maar moeilijk een verhaal maken, maar wat ik zie zie en begrijp zijn het alleen maar aannames.

    Die 90% klopt wel maar dat is juist andersom, 10% door het te hard rijden en de rest zijn allemaal andere oorzaken. Bijvoorbeeld met andere dingen bezig zijn: Radio/Telefoon/navigatie/kletsen met bijrijders/gewoon de aandacht er niet bij hebben etc etc.

    Met 165 over de Deventerkunstweg is ook niet normaal,maar dat haal jij er ook weer ineens bij terwijl het over een flitspaal gaat.

    Dus dat kleine meisje wat dit jaar is overleden aan de Deventerkunstweg met een dropping komt door te hard rijden? Dacht het niet! Dit is wel een feit en geen aanname! Heel erg voor beide partijen, maar jij hebt dan liever dat de automobilist was overleden…

    Mensen maken gewoon fouten, zo simpel is het!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven