Gezellige kerstmarkt bij Mentink Ruurlo

RUURLO – Op 7 december wordt een grote kerstmarkt gehouden in de zalen van café-restaurant Mentink te Ruurlose Broek. De markt welke wordt gehouden in de sfeervolle zaal van cafe-restaurant Mentink en zal volledig gericht zijn op de komende feestdagen. Ruim 30 deelnemers tonen en demonstreren u graag hun product, zo is er te zien: Diverse kerstkaarten, kerstkransen, kaarsen, kerstbomen van steigerhout, kerststallen, kerstdecoratie, groendecoratie, gebreide sjaals, tassen, zeepgebakjes, sieraden, houtenspeelgoed, poppenkleertjes en vele anderen.

Melly’s gift verzorgt een workshop windlichtjes etsen en voorziet kerstballen met een tekst na keuze. Uit Ruurlo Hout en design, Angelika te Slaa met zeepkettingen, Rianne Kerkwijk met kaarten en Dini Schepers met sieraden.

Kom op zondag 7 december naar het Ruurlose broek het is daar goed vertoeven,  een gezellige kerstmarkt, kniepertjes volgens “Brooks recept” leuke cadeautjes en decoratie voor de kerst, of gewoon voor de gezelligheid.

De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 2,50 kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven