Lopers (vroege vogels) in zonnetje gezet

EIBERGEN – Vijf lopers uit Eibergen (ASV vroege vogels) – Ingrid Pasman, Silvia Raterink, Pauline Boverhof, Francis Schilderinck en Erna Klumpers – werden zondagavond 16 november bij café de Lindeboom op een ludieke wijze in het zonnetje gezet. De dames hebben die dag deelgenomen aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. ”We waren in het café rustig aan het napraten en naborrelen. Opeens kwam mijn man met een bos bloemen binnen. Ook de andere partners deden dat. Een geweldige verrassing!”, zegt Klumpers. ”Ze hebben allemaal voor de eerste keer de vijftien kilometer gelopen en dat vonden we een geweldige prestatie. Vandaar onze overvalactie”, laat Hennie Klumpers weten. Bezoekers die in het café waren keken op en begonnen spontaan te klappen nadat de bloemen werden overhandigd. De ‘vroege vogels’ zijn verslaafd geraakt aan de loop in Nijmegen. “Eigenlijk wilden we maar één keer deelnemen. Maar ga er maar van uit dat we volgend jaar weer aan de start staan.” Zijn er nog meer Berkellanders die hebben deelgenomen? Laat het hieronder weten… We zijn benieuwd…

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5143]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Lopers (vroege vogels) in zonnetje gezet”

  1. Alle respect voor de dames hoor, maar je wilt niet weten hoeveel marathonlopers (42 kilometer en nog een beetje) er in Eibergen en omstreken (dit is een site voor heel Berkelland) zijn en die ook allemaal door hun familie in het zonnetje worden gezet. Dan praat je al snel over vele tientallen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven