Nieuwe stek Ergotherapiepraktijk Ergo

EIBERGEN – Ergo Zelfstandig, de ergotherapiepraktijk voor zowel volwassenen als kinderen, heeft een nieuwe praktijklocatie in Eibergen. De nieuwe praktijklocatie is te vinden aan de JW Hagemanstraat 48 te Eibergen, binnen het voorheense Sensire gebouw. Ergotherapie is gericht op het behouden en vergroten van uw zelfredzaamheid. De ergotherapeut ondersteunt op een praktische wijze, geeft training en advies en zoekt naar oplossingen voor de beperkingen die u ervaart in uw dagelijkse bezigheden.

Naast behandeling aan de praktijk biedt de praktijk behandeling aan huis aan in de gehele gemeente Berkelland en Haaksbergen. Iedere woensdag is er inloopspreekuur in Eibergen, wilt u hier naartoe, dan kunt u een afspraak maken door te bellen met het telefoonnummer: 06-20297409.

Iedere dinsdag heeft de praktijk spreekuur op de praktijklocatie in Haaksbergen. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag. Uw behandeling wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Voor meer informatie over de praktijk kunt u kijken op de site: www.ergozelfstandig.nl

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Nieuwe stek Ergotherapiepraktijk Ergo”

  1. Heel fijn dat in eibergen is ik denk ik contact op neem ik moet naar ergotherapie in winterswijk vind ik nogal een afstand en moet zolang wachten tot 2 december en omdat het toch vergoed wordt van de basisverzekering dan,maakt het dacht ik niks uit waar ik naar toe ga en voor mij makkelijker ook gezien de weersomstandigheden in deze maanden wat er nog aan sneeuw en rotzooi komt ben ik daar beter af.

  2. het is geregeld ik kan ergens anders naar toe bespaart me veel reistijd en uren die verloren zijn aan tijd en natuurlijk ook vele kilometers heel veel waard.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven