Odival turn meisjes winnen goud

EIBERGEN – Zondag 9 november waren de clubteamwedstrijden instap-pupil1 niveau D2 en de ODIVAL turnsters wonnen goud. Zondag was het zo ver: de eerste officiële wedstrijd van het turnseizoen voor de meiden van ODIVAL. Met de zenuwen in hun lichaam begonnen ze aan de wedstrijd. Voor Puk en Lian was het zelfs hun allereerste turnwedstrijd, dus het was extra spannend. De meiden hebben ontzettend goed hun best gedaan en hebben laten zien wat ze kunnen. Ze zijn begonnen op de vloer, toen de sprong, brug en als laatste toestel hadden ze de balk. Hier en daar werd er wel een een foutje geturnd door de zenuwen maar toch hebben ze heel goed gepresteerd! Trainsters Monique en Loes zijn heel trots op de meiden! Team ODIVAL 1: Kyra, Puk, Demi, Pam en Anouk zijn op een hele mooie 1e plaats geëindigd. Team ODIVAL 2: Silke, Mirre, Lian, Zoë, Ella en Yara zijn op een keurige 5e plaats geëindigd.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Odival turn meisjes winnen goud”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven