‘Witgoedkringloopman’ opent eigen zaak

NEEDE – Het staat nog allemaal in kinderschoenen… Erwin Menkehorst is recent gestart met zijn recycling- en reparatiebedrijf. In een bedrijfspand aan de Parallelweg probeert hij nu zijn onderneming op te bouwen. ”Ik richt mij vooral op witgoed en andere elektrische apparaten. In eerste instantie probeer ik ze op te knappen en weer te verkopen. Als dat niet lukt dan trippen we de apparaten en gebruiken we de onderdelen opnieuw.” In het pand heeft Menkehorst al heel wat opgeknapte apparaten staan. ”Kijk, deze koelkasten en wasmachines zijn allemaal klaar voor de verkoop. Hoe ik mezelf noem? De witgoedkringloopman…, lacht Erwin. De Needse ondernemer gaat ook praktijkles geven aan schoolkinderen. ”Ze kunnen hier lekker sleutelen en meteen wat leren over dit vak.” Menkehorst wil zijn bedrijf stapje voor stapje uitbreiden. Hij gaat binnenkort ook starten met computertechniek en wil een deel van zijn pand inrichten voor de verkoop van meubeltjes. Openingstijden: maandag tot donderdag van 09.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5110]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “‘Witgoedkringloopman’ opent eigen zaak”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven