Band Normaal doet in 2015 Beltrum aan

BELTRUM – De tent is gereserveerd, de contracten zijn getekend, en de eerste tekenen van PR zijn zichtbaar, het optreden van Normaal gaat nu met honderd procent zekerheid door. Op 24 mei 2015 (eerste pinksterdag) zal Bennie Jolink en zijn muzikanten weer schitteren in het kerkdorp. ”Het heeft heel wat voeten in de aarde gekost om Normaal nog één keer naar Beltrum te halen. Maar uiteindelijk is het toch gelukt. Donderdagavond was de kogel definitief door de kerk”, aldus Bennie te Veluwe. De kaartverkoop voor het unieke optreden start op vrijdagavond 30 januari vanaf 20.00 uur. Dan kunnen de eerste kaarten (25,00 euro per stuk) gekocht worden in de kantine van sporthal ‘Sonders’ in Beltrum. Vanaf 1 februari start de verkoop via internet en zijn ze ook te verkrijgen bij café Dute en supermarkt Coop. Te Veluwe: ”De tent komt op het kermisterrein te staan. Dat is aan de Avesterweg tegenover het voetbalveld” In 2010 en 2011 verzorgde Normaal ook een optreden in Beltrum. Hoogstwaarschijnlijk zal 2015 de laatste zijn. Meer info op Normaalinbeltrum.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Band Normaal doet in 2015 Beltrum aan”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven