Beste meneer uw borg ligt nog bij Karwei

EIBERGEN – De karwei in Eibergen wil heel graag de borg (huur aanhanger) terugbetalen aan de man op de foto… Normaal is dat snel geregeld. Maar de huurder van de aanhanger had op tweede kerstdag – 26 december – een verkeerde legitimatiekaart afgegeven… Ja en dan zoek je andere middelen om de persoon te achterhalen. Dan maar een bericht via de media… Want die 175,00 moet toch terug naar huurder… Dat is wel zo netjes… Kent u de persoon op de foto? Neem dan even contact op met de Karwei (0545-475566)… Oja, als u de man spreekt vraagt u dan ook even of hij de aanhanger wil meenemen… Die is nog steeds niet teruggebracht bij het filiaal in Eibergen. De man nam de aanhanger mee met een donkere VW Golf 3. Oja, detail… De grille en een koplamp van de auto was stuk… Vermoedelijk reed hij met aanhanger met oranje huif richting Haarlo… Misschien kunnen collega ondernemers langs die weg even hun camerabeelden van die dag checken… Help allemaal zoeken…

[nggallery id=5218]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Beste meneer uw borg ligt nog bij Karwei”

  1. Politie Berkelland? Laat me niet lachen. Hebben totaal geen aandacht voor dit soort zaken. Zelf ervaren, moet nog steeds teruggebeld worden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven