Gereedschap gestolen bij Te Koppele

EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar de daders van een inbraak bij een gereedschappenwinkel aan de Kiefteweg. Bij de inbraak die op zondag 21 december omstreeks 20.30 uur plaatsvond zijn ondermeer blauwe boormachines van het merk Casat gestolen.

De politie kreeg via de alarmcentrale en melding van een inbraak. Men ging met meerdere eenheden naar de winkel. Hier bleken een hek en een toegangsdeur te zijn geforceerd. De agenten stelden met een politiehond een onderzoek in het pand en de directe omgeving in, maar de dieven waren er vandoor. D e eigenaar mist in ieder geval een aantal dure boormachines.

De dieven hebben hun buit vermoedelijk in een auto vervoerd en getuigen die iets is opgevallen wordt gevraagd met 0900-8844 te bellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven