Illegale radiozender uit de lucht gehaald

NEEDE – Agentschap Telecom en de politie hebben zondagmiddag gezamenlijk een geheime zender uit de lucht gehaald. De mast en de zender van Combinatie Twente & de Swingtop (bekend als ‘De Ster’) waren opgesteld op een stuk grond tegenover de ijsbaan in Neede (Waterleidingdijk). De zender is door Agentschap Telecom tegen 14.00 uur in beslag genomen. Welke maatregelen er verder worden ondernomen is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de zender niet meer te beluisteren is op 94.50 FM

Deel dit artikel:

28 gedachten over “Illegale radiozender uit de lucht gehaald”

 1. Laat die jongens toch spelen ze doen geen vlieg kwaad doe liever wat tegen dat volk wat de boel loopt te vernielen.

 2. Zonde gewoon waarom gaan ze geen echte boeven vangen. En als je in Neede politie nodig hebt omdat er ilegaal vuurwerk wordt afgestoken komen ze niet of uren later en ze zijn niet rechtstreeks bereikbaar maar muziek waarmee ze veel mensen blij mee maken mag niet stelletje stakkers die agenten

 3. Goed nieuws! Nu hebben ze echte criminelen gepakt! Man man man houd je eens bezig met belangrijker zaken! Waakzaam en dienstbaar, NOT!

 4. Man man ja zulke dingen zijn ze wel voor te porren , zelfde als flitsen lekker makkelijk er zegt niemand wat of in dit geval ze vluchten niet , goed werk man man man

 5. Kunnen ze aan de groen v Prinstererstr ook even komen kijken!!! Steekt er op de hoek ook nog 1 afzichtelijk boven de tuinen uit.

 6. tja het is jammer dat ze zich bezig houden met jongens die een hobby hebben en geen vlieg kwaad doen
  en zelfs andere mensen helpen aan een lekker stukje echte nederlandse muziek
  en wie er niet naar wil luisteren ga dan naar radio 3 luisteren met dat domme gelul en kut muziek

  rs

 7. gewoon vastzetten dat volk met hun stoorzenders neem als alternatief radio continu fm 98.00 en 101.90 altijd gezellig ook wel nederlands en duitstalig en engels talig platen zijn hier te horen

 8. Net hier ook mega knal geen legaal vuurwerk en de jongeren komen rustig langs fietsen keuvelend onder elkaar lekker op scheppen hoe dicht ze er wel niet bij stonden maar de politie die is in veld of wegen niet te bekennen, maar ja ze hadden ook een drukke dag jongens pesten die niks afbreken.

 9. Jonge jonge!!! Net of ze niks anders te doen hebben iemands hobby af te nemen…waar nog gezelligheid uit te halen is… geen criminaliteit als ze bezeg zijn….
  GA BOEVEN VANGEN!!! EN LAAT DIE JONGENS EN GEZELLIG PLAATJE DRAAIEN!!!
  CENTENEUKERS!!!!!

 10. Jammer. Laten ze wat nuttigs doen. Deze jongens doen geen vlieg kwaad, maar ja je hebt altijd mensen die dit niet kunnen hebben.

 11. Oprotten met al deze onzin regels hier in Nederland, boeven vangen is een betere optie maar ja is wel veel gevaarlijker durft Opstelten niet aan, moet hij ook beveiligd worden net als Geert!!!!!

 12. Best mogelijk dat ze er op Kamp Holterhoek last van hebben. Zit je net terroristen af te luisteren, komt er ineens zo’n illegale zender op dezelfde frequentie in de lucht. Terecht dat dat wordt aangepakt.

 13. marcel scholtenmw

  mag het tegenwoordig nergens meer gezellig zijn altijd die kutmuziek van radio kruitvat of die kauwgumballenmuziek van 3fmm

 14. @P geweldige opmerking, op kamp Holterhoek daar gebeurt het! En nu moesten ze ineens naar Jantje Koopmans luisteren, LOL… Fijne jaarwisseling allemaal!

 15. Hallo
  Laat die jongens toch uitzenden daar heeft niemand last van.
  Politie ga eens wat anders doen als dat, pak alle jongeren maar eens aan die zonder verlichting fietsen.
  Daar word NIKS aangedaan.
  Als dat mijn dagtaak was hoefde ik niet meer te werken, zoveel fietsen er wel rond.
  gr Richard

 16. Dat over storen is helemaal niks van waar, tegenwoordig zit de meeste piraten aan de band met fabriekszenders, en afgeregelde apperatuur. En natuurlijk zoekt de piraat een vrije frequentie uit (bijv: 97.0, 94.5, 99.5 etc etc.) De bedoeling is ook van de piraat om goede muziek wat hun en de luisteraars mooi vinden wat er ontbreekt op de fm-band. En niet een stoorbende veroorzaken. Dus ga niet zo maar onzin uitkramen over stoorzenders, want dat is niks van waar.

 17. Terecht dat deze zender offline wordt gehaald. Er zijn genoeg manieren om een eigen radiozender op te zetten zonder andere zenders die honderdduizenden euro’s betalen voor de licentie weg te drukken.
  ( http://www.totaaltv.nl/nieuws/2034/strijd-om-vrijgekomen-jazz-frequenties-begonnen-.html 100.000 euro voor een licentie van een FM frequentie wordt als goedkoop gezien in Nederland )

  http://www.subsonic.org/pages/index.jsp
  http://www.shoutcast.com/
  http://myradiostream.com/
  http://mixlr.com/
  http://www.shoutcheap.com/
  http://www.pandora.com/ ( via proxy)

  Dit zijn allemaal programma’s waarmee je zelf een radiostation kunt opzetten welke dan met een applicatie of via een website valt te beluisteren zonder dat je illegaal bezig bent of een bestaande frequentie in de weg zit.

  Wil je toch uitzenden op een FM frequentie, wacht dan tot 2023 dan stoppen de grote zenders allemaal met FM en gaan ze over op DAB+
  http://radio.nl/784904/fm-in-nederland-mogelijk-in-2023-uit-mits-dab-aanslaat

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven