Kaashoekje wordt het ‘Sprokkel Huukske’

NEEDE – Het kaashoekje in Neede wordt binnenkort omgetoverd tot het ‘Sprokkel Huuske’. Onderneemster Gerrie Spalink uit Geesteren (OV) gaat de zaak runnen. Ze heeft deze week het huurcontact getekend ”De naam van de zaak geeft al aan dat we van alles gaan aanbieden. Het is een soort streekwinkel die met de seizoenen mee gaat. Elk seizoen dus andere producten.” Gerrie gaat eerst starten met onder andere belegde broodjes, vlees uit de streek, stampotten, diverse soepen en kaassoorten. Ook gaat ze koffie en thee schenken. ”Het concept is nieuw in Berkelland. Bij ons in de omgeving zie je dit soort seizoenswinkels wel meer.” Eind februari/begin maart gaat de Geesterse de zaak openen. Pandeigenaar Ronny Bokdam is blij met de nieuwe zaak. ”Het is een aanwinst voor Neede. Als ik haar plannen zo hoor dan komt het vast en zeker goed. Ze is heel gedreven en weet waarover ze praat.”

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Kaashoekje wordt het ‘Sprokkel Huukske’”

  1. Koffie thee en broodjes streekwinkel hebben we al in Neede
    Hou ook rekening met wat er al is
    Dan vul je elkaar alleen maar aan

  2. Ik wil een echte broodjeszaak in Neede, een Subway oid,en waar je ook fatsoenlijk kunt zitten. Je wilt niet weten hoeveel Needenaren naar Bakker bart in Eibergen gaan.

  3. @G.N

    daar zat ik ookal aan te denken.het is natuurlijk super dat mensen wat beginnen in neede.maar doe is een keer iets ,wat ernog niet is.

  4. En echte gebakken hamburgers met gebakken uitjes, die mis ik ook nog! Ook bijna nergens meer te krijgen. Gat in de markt…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven