Kerstfestijn in Eibergen slaat aan + foto’s

EIBERGEN – Het nieuwe event kerstfestijn werd zaterdag 13 december zeer goed bezocht. De bezoekers waren te spreken over het aanbod en de opzet. Op Facebook verschenen na de markt al snel veel positieve reacties. Tijdens het festijn waren op vijf Eibergse pleinen activiteiten. Onze fotograaf Truus Stotteler was van de partij en maakte onderstaande kiekjes.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=5185]

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Kerstfestijn in Eibergen slaat aan + foto’s”

  1. Ik vond het helemaal niets! Kraampjes te ver uit elkaar en totaal geen gezelligheid. Deze kerstmarkt is er alleen maar voor de middenstand en niet voor de gezelligheid!

  2. Markt was wel gezellig maar moet wel verkeers vrij worden gemaakt
    Auto s tussen zoveel mensen is niet verantwoord
    Neem bij een volgende wel meer veiligheid in acht
    Dit kan veel narigheid voorkomen

  3. Ben benieuwd wat jij volgend jaar gaat organiseren Ruud. Of blijft het bij alleen maar commentaar geven vanuit de luie stoel.
    Wees blij dat er mensen zijn die hun vrije tijd willen opofferen om in ons dorp iets van de grond te krijgen.
    Organisatie bedankt en hopelijk volgend jaar weer. En Ruud meld je nu vast aan als vrijwilliger.

  4. Ik vond het een succes,mijn komplimenten. Allen had het iets meer een winters karakter mogen hebben, maar verder prima gedaan

  5. Ik vond het helemaal niks
    Veel te ver uitelkaar
    En op sommige plekken gevaarlijk
    Met auto’s er tussen door

  6. André het was een mening en geen commentaar.. En een eigen mening mag je naar mijn weten hebben. Het wil niet zeggen dat het niet gewaardeerd wordt wat iedereen heeft gedaan. Het is iets waar de organisatie wat mee kan voor de volgende jaren.

  7. Ik geef alleen aan dat ik het niet zo’n succes vond Andre! Daarmee wil ik niet zeggen dat ik het niet waardeer dat mensen hier veel tijd in steken! Alleen maar lof hiervoor. Ik vind alleen dat het beter kan door er een echte kerstmarkt van te maken, zonder rekening te moeten houden met de belangen van de middenstand.

  8. Zonder rekening te houden met de belangen van de middenstand, Ruud? snap jij niet hoe de economie werkt? Zonder deze ondernemers is er helemaal geen kerstmarkt! Ze worden echt niet gesubsidieerd bij het opzetten van dit initiatief. Als het volgens jou belangeloos moet dan moet je aankloppen bij de liefdadigheidsinstanties! Zonder ondernemers geen sponsoring van sportverenigingen, zonder ondernemers geen werk enz. Natuurlijk zijn er verbeterpunten dat zal ik niet ontkennen!

  9. Mijn dochter en ik vonden het ook best geslaagd maar inderdaad verbeter punten …. centrum afsluiten voor auto’s, de route meer aan elkaar ‘rijgen’ … wij zagen pas op de terugweg dat er ook bij de AH heel wat stond … (nee niet op de kaartjes gekeken helaas). Enne tip voor de oliebollen en knieperkes bakkers, volgend jaar iets meer bakken 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven