Nieuw: Wasserette in de Hagemanstraat

EIBERGEN – Onderneemster Marcia Klein Haneveld heeft maandag 1 december een wasserette geopend in Eibergen. Haar zaak is te vinden aan de J.W. Hagemanstraat (voormalig pand schoenenwinkel Willemsen). ”Het pand is helemaal opgeknapt. Er is in het midden een wand geplaatst zodat er nu twee winkelpanden ontstaan. Met ieders een eigen ingang. André Ouwendijk gaat het andere deel huren.” Amazing wasserette gaat verschillende diensten verlenen: wassen, strijken en stomen. De nieuwe wasserette richt zich op particulieren en bedrijven. Klanten kunnen zelf naar binnenstappen en hun was doen. Maar u kunt de was ook achterlaten, de medewerkers wassen dan de kleren. ”Na het boodschappen doen kan de was weer opgehaald worden. Maar het kan nog makkelijker, we hebben een  haal- en brengservice. Met deze dienst kunnen we de klant nog meer ontzorgen”, zegt Klein Haneveld. De ‘waszaak’ is maandag tot vrijdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Meer info op www.amazingfd.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5167]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Nieuw: Wasserette in de Hagemanstraat”

  1. denk dat er weinig gebruik van zal worden gemaakt iedereen heeft toch tegenwoordig toch zelf de apparatuur in huis.had je jaren in de jaren 70 mee moeten beginnen en niet in 2014

  2. Hallo Marcia,

    Wens je veel succes met deze nieuwe uitdaging. Ik bewonder je inzet en je sterke ondernemingsgeest.

    Gr Hans Hanning

  3. @eibergenaar, Dus ze kunnen net zo goed alle snackbars sluiten, iedereen heeft frituurpan, en de restaurant’s sluiten, iedereen heeft kookplaat/gasfornuis?
    Maar ik wens AMAZING heel veel succes!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven