Politie zet burgernet in na woninginbraak

BORCULO – De politie heeft op eerste kerstdag (25 december) burgernet ingezet na een woninginbraak aan de Prins Willem V Straat in Borculo. De daders sloegen rond 19.30 uur op de vlucht richting de Lochemseweg. Veel inwoners kregen via hun mobiel een ‘opsporingsbericht’. Signalement in het spraakbericht: Twee jongens, ze waren licht getint, leeftijd rond de 16 jaar, lengte 1.70 en 1.50, droegen beiden een donkere korte stoffen jas, gymschoenen, en hadden allebei kort haar. De daders werden in de omgeving niet meer aangetroffen. Heeft u rond bovengenoemd tijdstip iets verdacht gezien of de jongens ergens in Borculo gespot? Bel dan meteen met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Politie zet burgernet in na woninginbraak”

  1. die zijn allang gevlogen die,wachten niet tot dat de politie komt nee,die hebben ouders maar,die zijn niet in beeld wordt nog wat als ze hier nog meer mensen naar toe halen zoals in rekken nee,het wordt er niet beterder op.

  2. inbraken zijn vreselijk niet fijn om mee te maken,blijf toch van andermans spullen af het lijkt wel dat het steeds erger wordt bah,dat zijn dan geen fijne feestdagen.

  3. Hoe laag kan iemand zinken ,hebben die personen geen ouders die ze een keer verschrikkelijk onder hun kl…….
    trappen, Wat voor een held wil je zijn om z,on inbraak te plegen om bij bejaarde mensen je slag te willen slaan.

  4. Ja als je als politie je tijd verdoet met radio zenders uit de lucht halen en opsporen dan ben je er niet bij als er echte criminelen bezig zijn nee dan mogen de burgers hun werk doen. Politie gewoon een zaak van prioriteiten stellen door de dorpen rijden aub en zo pak je ook nog die lui die met ilegaal vuurwerk alles opblazen. 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven