Anton Nederhoff 25 jaar bij de brandweer

EIBERGEN – Op zondag 4 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de brandweer Eibergen. Naast een terugblik op het afgelopen jaar werd ook vooruit gekeken naar het nieuwe jaar. Daar werd stil gestaan bij het 25 jarig jubileum van Anton Nederhoff, bevelvoerder bij het Eibergse korps. Anton werd door burgemeester Joost van Oostrum en postcommandant Martijn Boeijink toegesproken. Anton werd geprezen om zijn rustige en beheerste optreden. Anton is naast zijn functie als bevelvoerder nog inzetbaar als oppervlakte redder, zagen onder spanning, verkenner gevaarlijke stoffen en mentor van menig adspirant brandweerman.

Ook werd stil gestaan bij het afscheid van Marion te Braak die na 18 jaar eervol ontslag werd verleend. Marion werd geprezen voor 18 jaar trouwe dienst maar met name voor haar verdienste op gebied van nazorg. Deze werd o.a. ingezet recentelijk bij de inzet in Haaksbergen en eerder bij het vlotongeval op de Berkel.

Het certificaat verkenner gevaarlijke stoffen waren er voor Marleen van der Holst, Hugo van Os,  Tamo Vogel, Wessel Bottenberg en Arian Spanjaard. Certificaat leerwerkplekbegeleider, Gerwin Starink en Henk Stomps. Certificaat trauma nazorg: Marion te Braak Erik te Mors, Marc Koenders en Martijn Boeijink.

Daarnaast werden bevorderd tot manschap A in de rang van brandwacht: Bas Voortman,  Wouter Emsbroek en Erwin Kolkman.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Anton Nederhoff 25 jaar bij de brandweer”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven