Asieldier van de week: Kyano

Kyano zit al een tijdje bij ons. Hij kwam binnen met zijn twee zusjes, alle drie helaas erg angstig. Inmiddels zijn de twee zusjes al uitgeplaatst, maar nu deze mooie vent nog. Want mooi, dat is hij zeker; niet gewoon zwart wit, maar meer donkerblauw/grijs met wit. Bijzonder kleurtje dus. Ook nog erg jong, namelijk van juni 2014. Wel is het vertrouwen naar ons toe nog niet helemaal zoals het moet zijn, dus dit heeft zeker tijd nodig. Met de zusjes gaat het inmiddels al erg goed, dus wij vinden het belangrijk dat deze jongen ook gauw een nieuw huis krijgt, zodat er wat meer aan gewerkt kan worden. Het is al een heel verschil met hoe Kyano binnenkwam, dus heb wat geduld en geef hem de tijd en dan komt dat zeker weten goed.  Zoekt u zo’n mooie kater en heeft u wel het geduld voor Kyano? Wij zien u dan heeel graag en Kyano zal uw dankbaar zijn om naar een vertrouwde, nieuwe plek te kunnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven