Bezorger van fiets gereden, dader vlucht

NEEDE – Een krantenbezorgster van NRC handelsblad is woensdagavond 28 januari tegen 18.00 uur op de kruising Borculoseweg met de Dumasweg van haar fiets gereden. Ze kwam ten val en raakte gewond aan haar arm. Tevens is haar fiets beschadigd en werden vele kranten nat. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte reed door. ”De persoon liet me gewoon midden op de weg liggen.” De bezorgster schakelde meteen de politie in. Die gaan de zaak onderzoeken. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Bezorger van fiets gereden, dader vlucht”

 1. Ik woon daar vlakbij.
  Er wordt daar ook nog steeds veel te hard gereden !
  Meer controle a.u.b.

 2. Wie zegt dat het snelheid is? Misschien had de fietser wel geen licht op en ook geen voorrang,wat meestal ook het geval is…. Misschien is er helemaal geen fysiek contact geweest en dat de fietser door eigen toedoen onderuit ging. Joost mag het weten !

 3. Lieve anonieme willem DUS als jij iemand v.d. fiets rijdt ga jij er ook als een haas vandoor, held, ongeacht of je wel of geen voorrang had EN trouwens de borculoseweg IS een voorrangsweg

 4. dé krantenbezorgster

  Wel, Willem, rare gedachten heb jij. Met een goed verlichte fiets, regenkleding aan met fluorescerende strepen ben je nl. goed zichtbaar op een fietspad van een verlichte voorrangsweg. Wil je echt weten wat er is gebeurd? Vraag je toch het politie rapport op. Verder lijkt het me beter zulke stomme opmerkingen maar voor je te houden.
  Slachtoffer.

 5. Ik zeg toch niet dat het normaal is dat de bestuurder er van door is gegaan, jullie vatten dat wel graag zo op merk ik.

  Ik bedoelde wel te zeggen dat het verhaal 2 kanten heeft, want er begon weer iemand over snelheid..

  En zwerver gait, als jij de echte bent wat ik betwijfel.Dus dan ben je nog anoniemer dan mij want ik gebruik tenminste mijn echte voornaam. Ga eens een baan zoeken mooie lamzak..

 6. goh willempie dus jij verschuilt je achter degene die begon over snelheid, held, en i.p.v. het slachtoffer excuses aan te bieden ga je fatsoenlijke mensen beledigen, jammer dat roy onzinnige reakties doorlaat, tot typs wimpie

 7. Aan krantenbezorgster.

  2 vraagjes;
  Heb je kunnen zien om welk merk en type auto het gaat ?
  Ging de auto richting de rondweg ?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven