Bier-spijs proeverij bij de Klok in Eibergen

EIBERGEN – De Klok in Eibergen organiseert zaterdag 17 januari in de Eetkamer voor het eerst een Bier Spijs Proeverij. Deze proeverij is nieuw naast de bestaande Wining & Dinings en de Whiskyproeverijen. De opzet is echter informeler en korter en maakt het geschikt voor een doelgroep van jong tot oud. In plaats van een volledig diner, wordt er deze avond “bapas” geserveerd.

Zeg maar tapasgerechtjes, maar dan gecombineerd met bier. Het is een informatieve en humorvolle avond die geleid wordt door Ivo Thijssen. Ivo is een horecaman in hart en nieren. Hij weet met energie en passie gasten te enthousiasmeren over verschillende bieren en eigenlijk alles wel wat met het vak horeca te maken heeft. Interactief neemt hij de gasten mee “op een culinaire reis” langs minstens 6 speciaalbieren en verschillende bijpassende spijzen.

De avond wordt afgesloten met een bierquiz en de top 3 van de winnaars krijgt een leuke prijs mee. De avond start om 19.00 uur en eindigt om ca 22.00 uur. De prijs voor de bieren en de spijzen bedraagt € 29,50 per persoon. Er kan worden gereserveerd door te bellen met de Klok: 0545-477475 of per mail [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven