Gala-avond op herhaling voor ouderen

NEEDE – De Vlearmuze kijken terug op een geweldige gala-avond. Een pracht evenement dat door de vele enthousiaste vrijwilligers op een zeer professionele manier is georganiseerd. De Vlearmuze vinden dat carnaval voor alle Needenaren is. Niet alleen voor de leden van de vereniging of de jongere mensen. Zeker ook voor onze senioren. Daarom organiseert de galacommissie ook dit jaar in de carnavalsweek weer een speciale gala-avond bij Grandcafe de Hofmaat. Dat gaat plaatsvinden op 11 februari om 19.30 uur.  De hoogheden met hun complete gevolg, de Raden van 11, 40 (!) dansmarietjes, diverse zang en dansacts en een mooie verloting bieden de Needse oudjes een heerlijke avond. Het programma wordt aangeboden door de Vlearmuze, de koffie en de hapjes door De Hofmaat en de Vlearmoesbus haalt en brengt de mensen gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven