Het Haantje zet sponsoractie op in Neede

NEEDE – Het Haantje in Neede biedt tot eind februari een unieke sponsoractie voor verenigingen. Zoals iedereen kan vaststellen wordt het voor allerlei verenigingen op het gebied van sport, hobby en cultuur steeds moeilijker de eindjes aan elkaar te knopen. Subsidies en overige fondsen worden steeds minder of verdwijnen zelfs helemaal.

‘t Haantje voelt zichzelf zeer betrokken bij de maatschappelijke gebeurtenissen in Neede en omgeving en heeft daarom gezocht naar een mogelijkheid om de organisaties en verenigingen in de regio een steuntje in de rug te kunnen geven. Ze biedt daarom een unieke sponsormogelijkheid in de vorm van een stamppotbuffet. Iedere organisatie en vereniging uit “het Needse” kan met zoveel mogelijk leden reserveren voor dit stamppotbuffet, en krijgt na het evenement € 10,– per deelnemer aan sponsorgeld overgemaakt.

Als dit initiatief door een vereniging of organisatie goed opgepakt wordt kan de kas dus behoorlijk gespekt worden. Bij interesse kan iedereen voor verdere informatie en reservering contact opnemen met ‘t Haantje in Neede en vragen naar Karin of Kim. Zie ook de flyer.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Het Haantje zet sponsoractie op in Neede”

  1. ik denk dat de leden dat tientje beter gelijk naar de vereniging kunnen over kunnen maken.

  2. Wordt er weer eens een keer een leuke actie bedacht in Neede, waarbij zowel de vereniging een leuke gezellige avond heeft, als geld kan verdienen… Wordt er zo gereageerd. Erg jammer!!
    Direct het geld overmaken naar de vereniging is een optie maar dan heb je geen leuke avond met een heerlijk stamppotbuffet. Snap niet waarom er direct negatief over gedacht wordt.

  3. De deelnemer betaalt zijn eigen eten en sponsor bedrag
    Komen de drankjes nog bij
    25 euro voor een stamppot dus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven