Inbrekers slaan flink toe bij café Vally’s

NEEDE – Bij café Vally’s aan de Oudestraat is in de nacht van woensdag op donderdag 15 januari ingebroken. De inbraak moet volgens de politie na 01.30 uur zijn gebeurd. Er is flink wat buit gemaakt. Waaronder geld. Politie Berkelland start een onderzoek. Heeft u afgelopen nacht iets verdachts gezien? Geeft het dan direct door. Dat kan via 0900-8844.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Inbrekers slaan flink toe bij café Vally’s”

  1. wat een toestand in neede.hoorde ook weer dat er ergens anders een poging tot is gedaan.als je mij vraagt zijn het bekenden die donders goed de weg in neede weten

  2. Het zijn altijd bekenden (op de plek) joop !! Speelt zich ook altijd af tussen 2.45 en 4.45 uur s,nachts…. gelukkig hangen er op diverse plekken in neede web-cams dus zal best goed komen toch ….

  3. Jammer dat de Politie niet meer zoveel surveilleert tegenwoordig. Van mij mag er op bepaalde plekken best camera’s komen, vooral op de in en uitgangs wegen, weet je gelijk wat het dorp binnenkomt en ook weer uit gaat. Laatste tijd hoor je teveel van dit soort ongein. Of een dorps/burger wacht, zijn genoeg mensen die werkeloos thuis zitten in Berkelland, geef ze een auto van berkelland voor dit werk, zeg niet dat alles te voorkomen is maar, als je niet probeert. Maar het is een goede tip van zo’n webcam of IP cam, zouden meer mensen gewoon moeten doen. Ergens (bij de gemeente of politie) een server neerzetten die bij beweging de beelden opslaat en misschien kan door dit misdaden worden opgelost of juist ontkomen worden. Laatste tijd gebeurd er gewoon teveel in heel berkelland, beter gezegd heel nederland. Heb al van een aantal mensen gehoord dat ze op dit moment niet meer een weekend weg durven te gaan en de keet alleen te laten! Dat is helemaal niet best, een bewoner moet zich wel veilig voelen!

  4. Onveiligheidsgevoel is inderdaad behoorlijk toegenomen. Omdat de pakkans zo enorm klein is zal deze criminaliteit ook niet snel verbeteren. Voorkomen wordt ook al steeds lastiger, beveiligen, samenwerking in de buurt en voorbeelden bovenstaande suggesties helpen maar deels. De crimineel maakt het tegenwoordig niet veel uit. De hardwerkende burger is de dupe, niet alleen financieel.

  5. Een alarm installatie is geen luxe meer tegenwoordig !
    zwaailicht /sirene / beweging sensoren zijn geen overbodige luxe !
    Doe er wat aan burgers !!

  6. Ja hoe minder de gemeente doet voor de werklozen,en hoe meer geld ze afpakken ,Des te meer er wordt geroofd en ingebroken, Wie is uiteindelijk de schuldige ,de dief met honger in de buik, of de Gemeente Berkelland die geen ene mallemoer doet voor de burgers.

  7. Tegenwoordig bellen ze je eerst voordat ze inbreken maar ja dan moet je de telefoon wel oppakken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven