Opnieuw ‘boem’ op kruising Stokkersweg

EIBERGEN – De reacties stromen alweer binnen op onze Facebookpagina… Want het is de zoveelste keer dat er een aanrijding gebeurd op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg. Donderdagmorgen 15 januari omstreeks 11.15 uur moesten de hulpdiensten in actie komen omdat twee voertuigen met elkaar in botsing waren geraakt op de ‘beruchte’ kruising. Één bestuurder is met verwonding naar het ziekenhuis vervoerd. De andere kwam met de schrik vrij.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5253]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Opnieuw ‘boem’ op kruising Stokkersweg”

  1. inderdaad de weg is te overzien mischien moeten de mensen gewoon echt stoppen op dat kruispunt staat stopbord

  2. te overzichtelijk daar ook maar een rotonde ben je van de problemen af gebeurt ook vaak wat bij de kruising gl rudgersweg rondweg neede daar willen zij ook een rotonde plaatsen

  3. @HgW,

    Nu heb je juist polderblindheid, met mais erop gebeuren er minder ongelukken omdat de mensen geen zicht hebben en dan juist WEL stoppen ipv gas bij te geven.

  4. Mensen, altijd de omgeving of een ander de schuld geven is makkelijk, laten we zelf eens goed uitkijken waar we rijden en concentreren als je in de auto zit. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar wees wel realistisch.

  5. Ik heb het zelf een keer meegemaakt, dat ik net een aanrijding heb kunnen vermijden. Als je komt aanrijden vanaf het zwembad, lijkt het of de weg helemaal leeg is, maar je ziet niet dat er een auto aan komt rijden, die voortdurend achter een van je raamstijlen zit. Dode hoek. Dus die stopborden staan er niet voor niks.

  6. Stop is Stop….. niet moeilijk toch?? ook dit weer het voorbeeld van gewoon oversteken en niet kijken. Als mensen eens iets meer bezig waren met autorijden en de regels die daar bij horen is er niets aan de hand.
    Iedereen heeft maar haast en is druk met bellen appen of andere onzin…en dat gaat ten koste van de veiligheid op straat!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven